Het vergelijken van kunstgras prijzen

Kunstgras wordt een steeds populairder product in Nederland en daarom hebben wij een unieke kunstgras vergelijker beschikbaar gesteld die jou helpt bij het vergelijken van kunstgras. Kunstgras kan op verschillende manieren worden aangelegd in jouw voor- of achtertuin.

Kunstgras leggen

Je kunt kunstgras zelf leggen maar je kunt het ook laten leggen. Dat lijkt een kostbare aangelegenheid maar dat valt bij veel kunstgrasleveranciers er mee. Al gaat het wel om het aantal vierkante meters kunstgras wat er gelegd moet gaan worden in jouw voor- of achtertuin. Hoe groter de vlakte hoe goedkoper het is. Kunstgras leggen kun je gemakkelijk zelf. Een goede voorbereiding is dan wel noodzakelijk.

Voordat je zelf kunstgras gaat leggen raden wij je aan om eerst kunstgras te vergelijken via de kunstgras vergelijker. Dit kan eenvoudig en gemakkelijk en je ziet ook direct de beste keuze op basis van jouw wensen. Kies het beste kunstgras voor jouw situatie.

Kunstgras prijzen vergelijken

Kunstgras vergelijken is eenvoudig en snel geregeld via onze eigen kunstgras vergelijker. In onze vergelijker hebben wij alle kunstgras prijzen opgenomen die bij ons bekend zijn. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk een gedegen keuze maken op basis van jouw wensen als het gaat om kunstgras. In onze vergelijker hebben wij niet alleen de kunstgras prijzen opgenomen maar ook de eventuele bezorgkosten en legkosten die bij de gekozen kunstgras leverancier betaald moeten worden. Bekijk snel de actuele tarieven van kunstgras in Haarlem of Rotterdam.

Hoe werkt het leggen van kunstgras?

Op verharding

Er is geen voorbereiding nodig indien vlakke, stabiele en afwaterende verharding! De kunstgrassen kunnen rechtstreeks op elke ondergrond gelegd worden (beton, asfalt, klinkers, tegels, hout, kunstof, epoxy, ijzer,…). Toch raden we steeds aan om een Geovlies te gebruiken om zo het kunstgras steeds te vrijwaren bevuild te worden langs de onderzijde.

Op een zand/aarde ondergrond in de tuin

Voorbereidingen in de tuin zijn afhankelijk van de huidige bodemtoestand. Aangeraden is de oude begroeiing te verwijderen (met graszodensnijder) en het oppervlak te egaliseren met de bestaande grond. Of breng een egaliserende laag aan van minstens 5 cm, water deze aan en zorg voor een goede aantrilling machinaal of rol aan met een rol manueel, tot er een stabiel vaste ondergrond overblijft. Op de stabiele ondergrond wordt een Eco Geovlies of Eco Shock mat geplaatst ter bescherming en extra stabilisering van ondergrond en grastapijt.