Op zoek naar een loungeset?

Loungeset

Bent u op zoek naar een nieuwe loungeset, maar weet u nog niet waar u op moet letten voordat u koopt? In deze blog geven we je praktische en belangrijke tips voor het kopen van je nieuwe tuinmeubilair. Een loungeset kopen was nog nooit zo eenvoudig.
Met een loungeset creëer je een echte oase van welzijn buitenshuis. U kunt gewoon achterover leunen en genieten van de dag met een spannend boek of een koud drankje. Loungetuinmeubilair is perfect om er lange zomeravonden op te beleven. Meerdere mensen kunnen het zich gemakkelijk maken op een loungeset, waardoor ze ongelooflijk praktisch zijn voor een feest of feest. Lees verder voor tips over het kiezen van het juiste loungemeubilair voor uw tuin of balkon. Zo kunt u voor u de perfecte loungeset kopen.

Tip 1: Welke loungeset past op jouw terras?

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar de loungeset precies moet staan. Meet de beschikbare ruimte en denk na over de positie van de tuinsalon. Komt een hoek loungeset goed tot zijn recht of past een fauteuil-bank loungeset goed in uw tuin? Deze beslissingen kunnen het beste vanaf het begin worden gemaakt, omdat er veel verschillende soorten en uitvoeringen van loungesets zijn. Zo kun je kiezen voor een fauteuil loungeset die bestaat uit losse fauteuils of een chaise loungeset die lijkt op een bank met poef.
Is er aan de ene kant meer ruimte dan aan de andere? De maat van de tuinsalon is eenvoudig aan te passen met tussenelementen. Het is ook mogelijk om met de juiste loungetuinmeubelen een kleine balkonlounge te creëren. Er zijn veel verschillende ideeën om een ​​loungeset op het balkon passend te maken. Zodra u een overzicht heeft van de beschikbare ruimte, kunt u het loungemeubilair kiezen dat het beste bij uw tuin en balkon past.

Tip 2: Kijk eens naar dit alternatief: de eettafel loungeset

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen een eettafelgroep en een loungeset? Helaas is er vaak niet genoeg ruimte in de tuin of op het balkon voor beide sets tuinmeubelen. Er is een alternatief: de eettafel loungeset. Deze loungeset biedt zowel de voordelen van een loungeset als die van een eettafelgroep. Het is een tuinset waarin je dankzij de halfhoge tafel heerlijk kunt relaxen en eten. Je kunt deze tuinsalon dus in veel verschillende situaties gebruiken. Door de ideale hoogte van de tafel zijn u en uw gasten gemakkelijk overal bij te kunnen. Is dit alternatief een optie voor jou? Bekijk dan eens onze verschillende eettafel loungesets!

Tip 3: Kies een loungeset die past bij jouw tuinstijl

Welke stijl past het beste bij jouw tuin? In moderne tuinen kun je het beste een even moderne loungeset gebruiken, zoals een aluminium loungeset of een textiele loungeset voor buiten. Deze laatste komen ook goed tot hun recht in een woonkamer, maar dit loungemeubel is eigenlijk wel geschikt voor buiten. Aluminium straalt rust uit en dankzij de zachte zit- en rugkussens leun je heerlijk achterover. In een meer landelijke tuin ziet een houten loungeset er vaak beter uit. Teak heeft een robuuste uitstraling en krijgt door de verschillende weersomstandigheden na verloop van tijd een mooie grijze kleur. Polyrattan loungesets zijn populair in klassiek ingerichte tuinen. Poly rotan tuinmeubelen is momenteel een grote trend, dus je zult zeker indruk maken op je vrienden met een poly rotan lounge. Uiteraard creëer je met behulp van sierkussens je eigen look in elke loungeset en match je ze perfect met speelse kleuren in je eigen tuin. In een mum van tijd creëer je een nieuwe sfeer en een nieuwe look in je tuin.

Tip 4: Kies voor comfort

Een loungeset kan een echt “wow-effect” zijn in uw tuin, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat het tuinloungemeubilair het juiste comfort biedt. Daarom geven we de tip om plaats te nemen in verschillende loungesets zodat je weet welke voor jou het meest comfortabel is. Wil je een hoge rug of moet deze laag zijn? Moet de zithouding rechtop staan ​​of wil je achterover leunen en ontspannen? Wat voor sommige mensen prettig en comfortabel is, kan voor anderen te hard of te zacht zijn. Onze tip: kom naar een van onze XXL showrooms in Almelo of Amersfoort om verschillende loungesets uit te proberen.

Tip 5: Bewaar de kussens op de juiste manier

Om lang van de kussens van je loungeset te kunnen genieten, raden we je aan deze op een droge en beschutte plaats op te bergen. Zelfs als de loungeset zich onder een veranda of ander dak bevindt, kan er vocht in de kussens trekken